Set fra venstre,:Lanto, Poul Venetian, Saint Germain, El Morya, Nada, Serapis Bey, Hilarion "Og jeg så Lammet bryde det første af de syv segl, og jeg hørte et af de fire levende væsener sige med tordenrøst: »Kom!« og jeg så en hvid hest, og han, der sad på den, havde en bue. Han fik givet en krone, og han drog ud fra sejr til sejr." (Johannes' Åbenbaring: 6:1-8) F'ølg link nederst på siden*

De syv veje til Gud

 

De opstegne Mestre hjælper os med at blive opmærksomme på vejene tilbage til kilden. Veje, som vi kan gå ad for at mestre de syv stråler af vores Kristusbevidsthed, der kommer ud af det hvide lys.

De syv farvestråler er den naturlige opdeling af det rene hvide lys, der kommer fra Guds hjerte, når det stiger ned gennem manifestationens prisme. Dette er underopdelingen af Kristus-helhed.

Uanset deres farve har alle flammer en hvid kerne af renhed, som indeholder alle Guds egenskaber og som kan påkaldes af de, der ønsker at forøge Kristus-bevidstheden.

De syv stråler repræsenterer syv veje til individuel eller personlig Kristusbevidsthed.

Syv Mestre har mestret identiteten ved at gå disse veje, defineret som de syv arketyper af Kristusbevidsthed.

Disse særlige opstegne Mestre kaldes Strålernes Herrer.

At være en Herre på en af de syv stråler betyder, at denne Mester definerer loven på den stråle. Gennem denne, strømmer Kristus' og Guds energi til menneskeheden, til alle, der udvikler sig på denne bestemte vej.

 

SL:

Asended Masters

 

TSL Ecyclopepedia:

Seven Rays

 

*David Christopher Lewis:

Wisdom Teaching of the Lords of the Seven Rays: with the Maha Chohan

(kindle)